Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtioneuvoston oikeuskanslerin päätös oikeuskanslerinviraston suoritteiden maksullisuudesta 17.10.2001/857

Olen 21 päivänä helmikuuta 1992 annetun valtion maksuperustelain (150/1992) 10 §:n, sellaisena kuin se on laissa 721/2000, nojalla tehnyt seuraavan päätöksen:

1 §

Maksuttomat suoritteet

Oikeuskanslerinvirastossa laadituista toimituskirjoista ja ilman eri tilausta annettavista asiakirjoista sekä näiden lähettämisestä ei peritä maksua.

Maksuttomia ovat lisäksi ne suoritteet, joita ei jäljempänä ole määrätty maksullisiksi.

2 §

Todistusmaksut

Oikeuskanslerinvirastossa säilytettävästä asiakirjasta eri tilauksen nojalla valmistettavasta jäljennöksestä, joka todistetaan oikeaksi, peritään todistusmaksuna 1,50 euroa sivulta.

Eri tilauksesta annettavasta diaaritodistuksesta peritään todistusmaksuna 8 euroa.

3 §

Muut suoritteet

Oikeuskanslerin kertomukset, muut oikeuskanslerinviraston julkaisut sekä valokopiot ja muut jäljennökset samoin kuin julkaisujen ja jäljennösten lähettäminen, virallisjakelua lukuun ottamatta, hinnoitellaan liiketaloudellisin perustein.

4 §

Voimaantulo

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2002.

Tällä päätöksellä kumotaan 20 päivänä joulukuuta 1993 annettu valtioneuvoston oikeuskanslerin päätös oikeuskanslerinviraston suoritteiden maksullisuudesta (1276/1993).

Tämän päätöksen mukaiset maksut voidaan vuoden 2002 helmikuun loppuun asti maksaa myös käyttäen maksuvälineenä markkamääräisiä seteleitä ja metallirahoja. Tällöin euromääräinen maksu muutetaan markkamääräiseksi kertomalla se luvulla 5,94573 sekä pyöristämällä loppusumma lähimpään penniin.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.