Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus työttömyyskassalain täytäntöönpanosta 22.3.2001/272

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty sosiaali- ja terveysministeriön esittelystä, säädetään 24 päivänä elokuuta 1984 annetun työttömyyskassalain (603/1984) 61 §:n nojalla:

Työttömyyskassoille maksettavat ennakot

1 §

Työttömyyskassan on vuosittain lokakuun 15 päivään mennessä toimitettava työttömyysvakuutusrahastolle perusteltu arvio työttömyyskassalle seuraavana vuonna maksettavista työttömyyskassalain (603/1984) 7 luvun ja julkisesta työvoimapalvelusta annetun lain (1295/2002) 9 luvun 7 §:n mukaisista rahoitusosuuksista, työttömyyskassan seuraavaa vuotta koskeva talousarvio sekä muut työttömyysvakuutusrahaston määräämät selvitykset. (18.12.2003/1156)

Työttömyysvakuutusrahasto maksaa työttömyyskassalle kuukausittain rahoitusosuuksien ennakkoa tasasuuruisina erinä 1 momentissa tarkoitetusta rahoitusosuuksien yhteismäärästä. Julkisesta työvoimapalvelusta annetussa laissa tarkoitettujen opintososiaalisten etuuksien ennakosta maksetaan kuitenkin yksi kahdeksasosa tammikuussa ja loput kuukausittain tasasuuruisina erinä. Työttömyyskassan toimiala ja sen kausivaihtelut huomioon ottaen työttömyysvakuutusrahasto voi työttömyyskassan esityksestä maksaa ennakot edellä mainitusta poiketen. (18.12.2003/1156)

Jos työttömyysvakuutusrahaston arvion mukaan työttömyyskassan ennakkoja koskevaa esitystä ei voida pitää perusteltuna, se voi maksaa ennakot poiketen siitä, mitä 1 ja 2 momentissa säädetään.

Työttömyysvakuutusrahaston ja Koulutusrahaston tilalle on tul...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.