Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus kehitysmaihin myönnettävistä korkotukiluotoista 21.12.2000/1253

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty ulkoasiainministeriön esittelystä,

säädetään kehitysmaihin myönnettävistä korkotukiluotoista 15 päivänä joulukuuta 2000 annetun lain (1114/2000) 12 §:n nojalla:

1 §

Kehitysmaille voidaan myöntää korkotukiluottoja noudattaen mitä kehitysmaihin myönnettävistä korkotukiluotoista annetussa laissa (1114/2000) ja tässä asetuksessa säädetään.

2 §

Korkotukiluottoa koskeva kirjallinen hakemus toimitetaan Finnvera Oyj:lle. Finnvera Oyj toimittaa tiedon hakemuksesta ulkoasiainministeriölle. Finnvera Oyj:n hyväksyttyä hankkeen takuukelpoiseksi viejä valitsee rahoittavan luottolaitoksen, jolle on saatava Finnvera Oyj:n hyväksyntä.

3 §

Ulkoasiainministeriö arvioi hankkeen kehitysvaikutukset ja varmistaa, että Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD) vientiluottokonsensuksen asettamat kelpoisuusehdot toteutuvat.

4 §

Viejä tai luottolaitos tekee korkotukiluoton vientitakuuta koskevan hakemuksen Finnvera Oyj:lle.

5 §

Finnvera Oyj ilmoittaa korkotukiluotosta OECD:ssä hyväksyttyjen sääntöjen mukaisesti OECD:n vientiluottokonsensuksen allekirjoittaneille maille.

6 §

Jos luotonsaaja laiminlyö tai rikkoo sille luottosopimuksessa asetettuja velvoitteita, luottolaitoksen tulee ilmoittaa laiminlyönnistä tai rikkomuksesta ulkoasiainministeriölle ja Finnvera Oyj:lle välittömästi. Luottolaitos ja Finnvera Oyj päättävät ulkoasiainministeriötä kuultuaan, mihin toimenpiteisiin laiminlyönnin tai rikkomuksen takia on ryhdyttävä.

7 §

Tämä asetus tulee voimaan 1...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.