Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Asetus aluksen lastiviivojen määräämisestä ja merkitsemisestä suoritettavasta maksusta 21.5.1999/602

Liikenneministerin esittelystä säädetään aluksen lastiviivojen määräämisestä ja merkitsemisestä suoritettavasta maksusta 20 päivänä toukokuuta 1932 annetun lain (168/1932) nojalla:

1 § (18.12.2003/1166)

Kansainväliseen liikenteeseen käytettävän aluksen lastiviivakirjan antamista ja lastiviivan määräämistä varten toimitettavasta peruskatsastuksesta suoritetaan sama toimituspalkkio kuin konealuksen täydellisestä mittauksesta kulloinkin on säädetty.

Kansainväliseen liikenteeseen käytettävän aluksen lastiviivakirjan uudistamista varten toimitettavasta määräaikaisesta katsastuksesta sekä lastiviivakirjan ja lastimerkin vuosittain tapahtuvasta määräaikaistarkastuksesta suoritetaan 25 prosenttia 1 momentissa määrätystä palkkiosta, kuitenkin vähintään 77 euroa.

Kansainväliseen liikenteeseen käytettävän aluksen puutavaralastiviivojen määräämistä varten toimitettavasta katsastuksesta, jos katsastus toimitetaan yleisten lastiviivojen määräämisen yhteydessä, ei suoriteta erityisiä palkkioita, mutta muutoin 25 prosenttia 1 momentissa määrätystä palkkiosta.

Kotimaanliikenteeseen käytettävän aluksen lastiviivakirjan antamista ja lastimerkin määräämistä varten toimitettavasta katsastuksesta suoritetaan 50 prosenttia 1 momentissa määrätystä palkkiosta, kuitenkin vähintään 77 euroa.

2 § (18.12.2003/1166)

Lastimerkin merkitsemisen valvonnasta suoritetaan palkkiota 39 euroa. Sama palkkio suoritetaan puutavaralastiviivojen merkitsemisen valvonnasta, jos se toimitetaan erikseen.

3 §

Jos katsas...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.