Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 542/2020 saakka.

Asetus metsänhoitoyhdistyksistä 30.12.1998/1227

Maa- ja metsätalousministerin esittelystä säädetään metsänhoitoyhdistyksistä 10 päivänä heinäkuuta 1998 annetun lain (534/1998) nojalla:

1–3 §

1–3 § on kumottu A:lla 11.12.2014/1055.

4 § (11.12.2014/1055)

Metsänhoitoyhdistyksen valtuuston valitseminen

Metsänhoitoyhdistyksen hallituksen tulee perustaa ja asettaa nähtäville rekisteri valtuuston vaaleissa äänioikeutetuista jäsenistä (äänioikeusrekisteri) viimeistään 15 viikkoa ennen viimeistä vaalipäivää. Ilmoitus metsänhoitoyhdistyksen valtuuston vaalista ja äänioikeusrekisterin nähtävillä pitämisestä tulee julkaista yhdessä tai useammassa yhdistyksen toimialueella yleisesti leviävässä sanomalehdessä. Jos joku katsoo, että hänet on oikeudettomasti jätetty pois äänioikeusrekisteristä, hän voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen metsänhoitoyhdistyksen hallitukselle viimeistään 12 viikkoa ennen viimeistä vaalipäivää. Metsänhoitoyhdistyksen hallitus vahvistaa äänioikeusrekisterin vaaleissa noudatettavaksi viimeistään seitsemän viikkoa ennen viimeistä vaalipäivää.

Metsänhoitoyhdistyksen äänioikeutetulla jäsenellä on oikeus asettua ehdokkaaksi valtuuston vaaleissa valittavaksi valtuutetuksi tai asettaa enintään kaksi äänioikeutettua jäsentä ehdokkaiksi. Ehdokkaiden nimet, yhteystiedot ja suostumukset valtuutetun toimen vastaanottamiseen on toimitettava metsänhoitoyhdistyksen hallitukselle viimeistään kuusi viikkoa ennen viimeistä vaalipäivää. Jos tiedot toimittava äänioikeutettu jäsen asettuu itse ehdolle, hänen ei tarvitse toimittaa omalta osaltaan suostumusta. (24.5.2018/391)

Mets...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.