Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 482/2020 saakka.

Asetus valtiontakuurahastosta 14.12.1998/957

Kauppa- ja teollisuusministerin esittelystä säädetään valtiontakuurahastosta 18 päivänä kesäkuuta 1998 annetun lain (444/1998) 1 ja 12 §:n nojalla:

1 §

Valtiontakuurahaston johtokunnassa on puheenjohtaja ja enintään kuusi muuta jäsentä sekä kaikilla heistä henkilökohtainen varajäsen, jotka valtioneuvosto määrää kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

Johtokunta ja sen puheenjohtaja määrätään kauppa- ja teollisuusministeriön esityksestä. Johtokunta valitsee yhden jäsenistä varapuheenjohtajaksi. Johtokunnassa tulee olla edustettuina valtiovarainministeriö, kauppaja teollisuusministeriö ja valtiokonttori.

Kauppa- ja teollisuusministeriö nimeää johtokunnan pääsihteerin ja tarvittaessa sihteeristön sekä vahvistaa johtokunnan puheenjohtajalle, jäsenille sekä pääsihteerille ja sihteeristölle maksettavat palkkiot.

Kauppa- ja teollisuusministeriö vahvistaa johtokunnalle sen esityksestä työjärjestyksen.

2 §

Kauppa- ja teollisuusministeriö voi tehdä valtion erityisrahoitusyhtiöstä annetussa laissa (443/1998) tarkoitetun yhtiön (erityisrahoitusyhtiö) kanssa sopimuksen valtiontakuurahastosta annetun lain 11 §:n 1 momentissa tarkoitettujen vastuusitoumusten hallinnoimisen järjestämisestä yhtiössä.

Edellä 1 momentissa tarkoitetussa sopimuksessa sovitaan myös valtiontakuurahastosta annetun lain 11 §:n 2 momentissa tarkoitetun hallinnointipalkkion määräytymisen perusteista.

Valtiontakuurahastosta annetun lain 11 §:n 1 momentissa tarkoitettuja vastuusitoumuksia hoitaessaan erityisrahoitusyhtiö valtion puolesta asiamiehenä toimien kantaa ja vas...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.