Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 1/2022 saakka.

Valtioneuvoston päätös valtion osallistumisesta maaseudun kehittämistoimenpiteiden tukemiseen Merenkurkku-MittSkandian, Pohjois-Kalotin sekä Suomen ja Ruotsin saariston INTERREG-yhteisöaloiteohjelmissa 13.11.1997/1006

Valtioneuvosto on maa- ja metsätalousministeriön esittelystä päättänyt maa- ja metsätalouden rakennepoliittisista toimenpiteistä 22 päivänä joulukuuta 1994 annetun lain (1303/1994) nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tätä päätöstä sovelletaan myönnettäessä tukea maa- ja metsätalouden rakennepoliittisista toimenpiteistä annetun lain (1303/1994), jäljempänä rakennepolitiikkalaki, 26 §:n 1 momentin kohdassa 3 tarkoitettuihin INTERREG-yhteisöaloitteen Merenkurkku-MittSkandian, Pohjois-Kalotin sekä Suomen ja Ruotsin saariston toimenpideohjelmia toteuttaviin toimenpiteisiin, joiden rahoitukseen osallistuu Euroopan yhteisön maatalouden ohjaus- ja tukirahaston ohjausosasto.

Tätä päätöstä sovelletaan valtion rahoitusosuuteen. Päätöksen 8 §:ää, 10 §:n 2 momenttia sekä 11, 12 ja 14 §:iä sovelletaan kuitenkin myös Euroopan yhteisön rahoitusosuuteen.

Tätä päätöstä ei sovelleta myönnettäessä tukea Euroopan aluekehitysrahastosta tai Euroopan sosiaalirahastosta osaksi rahoitettaviin toimenpiteisiin.

2 §

Määritelmiä

Tässä päätöksessä tarkoitetaan:

1) toimenpideohjelmalla 1 §:n 1 momentissa tarkoitetun INTERREG-yhteisöaloitteen toteuttamiseksi laadittuja, Euroopan yhteisöjen komission päätöksillään hyväksymiä Merenkurkku-MittSkandian, Pohjois-Kalotin ja Suomen ja Ruotsin saariston INTERREG II -ohjelma-asiakirjoja;

2) hallintokomitealla toimenpideohjelmaan perustuvaa, ohjelmaa hallinnoi...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.