Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Sosiaali- ja terveysministeriön päätös alkoholijuoman tai väkiviinan valmistusluvan, maahantuontiluvan ja tukkumyyntiluvan myöntämiseen tarvittavista edellytyksistä ja hakijalta vaadittavasta luotettavuudesta 20.3.1997/274

Sosiaali- ja terveysministeriö on päättänyt 8 päivänä joulukuuta 1994 annetun alkoholilain (1143/1994) 40 § 2 momentin 1 kohdan nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tällä päätöksellä säädetään niistä seikoista, jotka sosiaali- ja terveydenhuollon tuotevalvontakeskuksen, jäljempänä tuotevalvontakeskus, on otettava huomioon harkitessaan, täyttääkö luvan hakija tarvittavat edellykset ja vaadittavan luotettavuuden, jotta hakijalle voitaisiin myöntää:

1) alkoholilain 5 § 1 momentissa tarkoitettu alkoholijuoman tai väkiviinan valmistuslupa;

2) alkoholilain 8 § 2 momentin 1 kohdassa tarkoitettu väkiviinan maahantuontilupa;

3) alkoholilain 27 § 1 momentissa tarkoitettu alkoholijuoman ja 2 momentissa tarkoitettu väkiviinan tukkumyyntilupa; sekä

4) alkoholivalmisteista ja denaturoimisesta annetun asetuksen (1345/1994) 7 §:n 1 momentissa tarkoitettu alkoholivalmisteen tukkumyyntilupa.

2 §

Yleiset määräykset

Tuotevalvontakeskuksen tulee ottaa huomioon tässä päätöksessä tarkoitettuja lupa-asioita käsitellessään alkoholilain 1 §:ssä säädetty lain tarkoitus.

Tuotevalvontakeskuksen on ennen edellä 1 §:ssä tarkoitettujen lupien myöntämistä selvitettävä, että hakijalla on riittävät taloudelliset, ammatilliset, tekniset ja muut edellytykset sekä vaadittava luotettavuus hakemaansa toimintaan. Lisäksi tuotevalvontakeskuksen on toiminnan kuluessa valvottava, että luvanha...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.