Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 78/2024 saakka.

Eläkesäätiöasetus (kumoutunut) 29.12.1995/1778

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2022 alkaen. Ks. L 951/2021 1 ja 26 §.

Sosiaali- ja terveysministerin esittelystä säädetään 29 päivänä joulukuuta 1995 annetun eläkesäätiölain (1774/95) 137 §:n nojalla:

Hakemukset ja luettelot

1 §

Hakemukseen, jolla perustettavan eläkesäätiön säännöille haetaan vahvistusta, on liitettävä perustamiskirja. Eläkesäätiön sääntöjen muuttamista koskevaan hakemukseen on liitettävä voimassa olevat säännöt ja oikeaksi todistettu ote sen kokouksen pöytäkirjasta, jossa sääntöjen muutos on hyväksytty.

2 § (5.3.1999/264)

Eläkesäätiön hallituksen on pidettävä eläkesäätiön toimintapiiriin kuuluvista henkilöistä sekä eläkkeen ja muiden etuuksien saajista sellaista luetteloa kuin Vakuutusvalvontavirasto määrää.

3 § (5.3.1999/264)

Jos eläkesäätiö eläkesäätiölain (1774/1995) 44 §:n nojalla pyytää Vakuutusvalvontavirastolta lupaa pitää eläkevastuu uusien perusteiden mukaista eläkevastuuta pienempänä, lupahakemukseen on liitettävä tarkka suunnitelma siitä, miten erotusta vähennetään vuosittain.

Eläkesäätiörekisteri

4 §

Eläkesäätiöt on merkittävä eläkesäätiörekisteriin juoksevin numeroin siinä järjestyksessä, jossa rekisteröinti on hyväksytty.

Eläkesäätiön rekisteröimisen jälkeen tehdyt ilmoitukset on merkittävä sekä muuten kuin ilmoituksesta tehtävät merkinnät on tehtävä eläkesäätiön 1 momentissa tarkoitetun rekisterinumeron kohdalle.

Rekisteriin merkityistä eläkesäätiöistä on pidettävä myös aakkosellista nimiluetteloa, johon kunkin eläkesäätiön kohdalle on merkitty eläkesäätiön rekisterinumero ja osoite. Edellä 2 momen...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.