Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Ympäristöministeriön päätös alueiden liittämisestä Helvetinjärven kansallispuistoon 17.3.1995/384

Ympäristöministeriö on eräiden valtion omistamien alueiden muodostamisesta kansallispuistoiksi ja luonnonpuistoiksi 2 päivänä lokakuuta 1981 annetun lain (674/81) 9 §:n 2 momentin nojalla päättänyt:

1 §

Helvetinjärven kansallispuistoon liitetään noin 690 hehtaaria valtion omistamia alueita Ruoveden kunnassa. Alueet koostuvat Ruoveden kunnan Pappilan kylässä sijaitsevasta tilasta Sydänmaa RN:o 4:22, Pitkälän kylässä sijaitsevasta tilasta Ruokkeenharju RN:o 1:8, Haukkamaan kylässä sijaitsevista tiloista Haukkaranta RN:o 1:13 ja Sinivuokko RN:o 4:5, mainitussa kylässä sijaitsevaan tilaan Haukka RN:o 19:4 kuuluvasta määräalasta sekä Visuveden kylässä sijaitseviin tiloihin Keskikallio RN:o 8 ja Lapinmaa RN:o 3:58 kuuluvista määräaloista. Alueiden rajat on merkitty punaisella katkoviivalla tämän päätöksen liitteenä oleviin karttoihin (Liitteet 1 ja 2).

2 §

Edellä 1 §:ssä tarkoitetun kansallispuiston laajennuksen osalta on vastaavasti voimassa, mitä eräiden valtion omistamien alueiden muodostamisesta kansallispuistoiksi ja luonnonpuistoiksi annetun lain (674/81) 6 ja 8 §:ssä on säädetty kansallispuiston rajojen merkitsemisestä ja valvontaviranomaisen haltuunotto-oikeudesta.

3 §

Kansallispuiston laajennusalueen rauhoitusmääräyksistä on voimassa, mitä Helvetinjärven kansallispuiston rauhoituksesta on erikseen säädetty.

4 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä huhtikuuta 1995.

Liite 1, Helvetinjärven kansallispuistoon liitettävät alueet, Ruovesi 2213 09, 12

Kartta kuvana

Liite 2, Helvetinjärven kansallispuistoon li...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.