Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Valmisteverotusasetus 31.12.1994/1546

Valtiovarainministerin esittelystä säädetään 29 päivänä joulukuuta 1994 annetun valmisteverotuslain (1469/94) 16 §:n 7 kohdan, 39 §:n 1 ja 2 momentin, 40 §:n 3 momentin, 51 §:n 6 momentin ja 74 §:n, tupakkaverosta 29 päivänä joulukuuta 1994 annetun lain (1470/94) 15 §:n sekä alkoholi- ja alkoholijuomaverosta 29 päivänä joulukuuta 1994 annetun lain (1471/94) 8 §:n 2 momentin nojalla:

1 §

Valmisteverotuslain 8 §:n 3 momentissa tarkoitettuun rekisteriin merkitään valtuutettujen varastonpitäjien, rekisteröityjen elinkeinonharjoittajien ja veroedustajien nimet, valmisteveronumerot ja osoitteet, verottomien varastojen lupien numerot ja osoitteet, niiden tuotteiden laatu, joita valtuutettu varastonpitäjä, rekisteröity elinkeinonharjoittaja tai veroedustaja voi ottaa vastaan tai joita verottomassa varastossa voidaan säilyttää, lisätietoja antava viranomainen ja sen osoite, luvan antamispäivä ja mahdollinen voimassaoloaika.

2 §

Piiritullikamarin on pidettävä luetteloa muista kuin 1 §:ssä tarkoitetuista verovelvollisista, joiden valmisteverotuksen toimittaminen on piiritullikamarin asiana.

3 §

Valmisteverotuslain 16 §:n 7 kohdassa mainittuun tarkoitukseen valmisteveron alaisia tuotteita voidaan myydä verotta valmisteverotuslain 7 §:n 2 kohdassa tarkoitetusta verottomasta varastosta. Tullihallitus voi rajoittaa verotonta myyntiä jonkin verottoman varaston osalta. Nestemäisten polttoaineiden osalta verottomuus voidaan toteuttaa myös palauttamalla vero, jolloin noudatetaan soveltuvin osin, mitä valmisteverotuslain 59 §:ssä säädetään.

Edellä 1 momentissa tarkoitetun verottomuud...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.