Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Valtioneuvoston päätös toimenpiteistä valtion henkilöstövoimavarojen käytön tehostamiseksi 24.11.1994/1028

Valtioneuvosto on 16 päivänä elokuuta 1991 toimenpiteistä valtion henkilöstövoimavarojen käytön tehostamiseksi annetun asetuksen (1132/91) 2 ja 4 §:n nojalla valtiovarainministeriön esittelystä päättänyt:

1 §

Ministeriöiden sekä virastojen ja laitosten tulee tarvittavassa määrin ryhtyä tässä päätöksessä tarkoitettuihin toimenpiteisiin 16 päivänä elokuuta 1991 toimenpiteistä valtion henkilöstövoimavarojen käytön tehostamiseksi annetun asetuksen (1131/91) 1 §:ssä säädettyjen tavoitteiden edistämiseksi.

2 §

Ministeriö ja sellainen virasto tai laitos, jonka toimialue kattaa koko maan, sekä lääninhallitus voivat omalta ja alaisensa hallinnon osalta antaa määräyksiä ja ohjeita

a) henkilöstövoimavarojen määrästä, rakenteesta ja kohdentamisesta

b) henkilöstövoimavarojen muuttamiseksi tarvittavista toimenpiteistä, kuten henkilöstövoimavarojen siirtämisestä ja muuttamisesta, virkojen perustamisesta, lakkauttamisesta, siirtämisestä ja muuttamisesta sekä vastaavista työsopimussuhteista henkilöstöä koskevista järjestelyistä, sekä

c) siitä, ettei lainkaan tai ilman lupaa saada ryhtyä toimenpiteisiin virkaan tai virkamieheksi määräaikaiseen virkasuhteeseen nimittämiseksi taikka muussakaan tapauksessa ottaa henkilöstöä palvelukseen.

Valtiovarainministeriö voi antaa 1 momentissa tarkoitetuista asioista myös yleisiä menettelytapaohjeita.

Määräykset ja ohjeet, jotka on annettu 1 momentin nojalla, tulee toimittaa tiedoksi valtiovarainministeriölle.

3 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä joulukuu...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.