Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Asetus puolustushallinnon rakennuslaitoksesta (kumoutunut) 18.3.1994/216

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2021 alkaen. Ks. L 1018/2020 9 §.

Puolustusministerin esittelystä säädetään puolustushallinnon rakennuslaitoksesta 22 päivänä joulukuuta 1993 annetun lain (1360/93) 2, 3, 4 ja 7 §:n nojalla:

Tehtävä

1 §

Rakennuslaitoksen tehtävänä on tuottaa tai hankkia puolustusvoimien rauhan ja poikkeusolojen tehtävien edellyttämät rakentamis- ja kiinteistöjen ylläpitopalvelut.

Rakennuslaitoksella on oikeus tuottaa rakentamispalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja valtion muille virastoille ja laitoksille sekä kunnille varuskunta- ja sotilasalueilla ja puolustusministeriön päätöksellä kiinteistöjen ylläpitopalveluita muuallakin, silloin kun se kohteiden sijainti ja valtiotaloudelliset näkökohdat huomioon ottaen on perusteltua.

Rakennuslaitos voi toimittaa ulkopuolisille lämpöä, sähköä ja vettä sekä käsitellä ulkopuolisten toimittamaa jätevettä.

Ulkopuolisille tehtyjen töiden hinnoittelussa noudatetaan liiketaloudellisia periaatteita.

Organisaatio

2 §

Puolustushallinnon rakennuslaitoksen keskusyksikön ja alueyksiköiden tarkemmasta organisaatiosta määrätään työjärjestyksessä.

Johtaja

3 §

Rakennuslaitoksessa on virkasuhteinen johtaja, joka vastaa siitä, että rakennuslaitoksen tehtävät hoidetaan tehokkaasti, taloudellisesti ja tuloksellisesti. Lisäksi johtaja huolehtii johtokunnalle esiteltävien asioiden valmistelusta, esittelystä ja täytäntöönpanosta.

Laitoksessa on lisäksi sen toiminnan edellyttämiä työsopimussuhteisia henkilöitä, joiden tehtävistä määrätään työjärjestyksessä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.