Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 1008/2021 saakka.

Valtioneuvoston päätös vuokra-asuntojen korkotukilainojen yleisistä ehdoista 17.3.1994/207

Valtioneuvosto on vuokra-asuntolainojen korkotuesta 19 päivänä joulukuuta 1980 annetun lain (867/80) 4 ja 7 §:n nojalla, sellaisina kuin ne ovat 17 päivänä joulukuuta 1993 annetussa laissa (1203/93), ympäristöministeriön esittelystä päättänyt:

1 §

Soveltamisala

Vuokra-asuntolainojen korkotuesta annetun lain 1 §:ssä tarkoitetun vuokra-asunnon rakentamista, hankkimista tai peruskorjausta varten myönnetyn korkotukilainan lainaehdoista ja lainan hyväksymisestä korkotukilainaksi noudatetaan, mitä tässä päätöksessä määrätään.

2 §

Hakumenettely ja lausunnot

Kunta päättää korkotukilainojen vuosittaisista hakuajoista valtion asuntorahaston antamien ohjeiden mukaisesti. Hakemus on toimitettava sen kunnan asianomaiselle viranomaiselle, jossa korkotukilainoituksen kohde sijaitsee. Kunnat voivat kuitenkin keskenään sopia, että hakemus toimitetaan toisen kunnan viranomaiselle. Kunnan viranomaisen on toimitettava hakemus lausuntoineen valtion asuntorahastolle. Lausunnosta tulee ilmetä, puoltaako kunta hakemuksen hyväksymistä.

Valtion asuntorahasto ja valtiokonttori voivat hyväksyä lomakkeiden kaavoja vuokra-asuntolainojen korkotuesta annetussa laissa ja tässä päätöksessä tarkoitettujen hakemusten tai ilmoitusten tekoa varten. Samalla voidaan määrätä hakemuksen tai ilmoituksen tekemisen yhteydessä annettavista selvityksistä.

3 §

Erityissäännös hyväksymisedellytyksistä

Vuokra-asunnon rakentamista tai peruskorjausta varten myönnetyn lainan korkotukilainaksi hyväksymisen edellytyksenä on, että valti...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.