Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Asetus toimenpiteistä valtion henkilöstövoimavarojen käytön tehostamiseksi 16.8.1991/1132

Valtiovarainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Ministeriöiden sekä virastojen ja laitosten on jatkuvasti huolehdittava siitä, että valtion henkilöstön määrä, rakenne ja kohdentaminen ovat henkilöstökehysten mukaiset sekä sellaiset kuin tehtävien tuottava, taloudellinen ja tehokas hoitaminen edellyttävät.

2 §

Valtioneuvosto antaa määräykset ja ohjeet niistä toimenpiteistä, joilla tehostetaan 1 §:ssä tarkoitetun tavoitteen saavuttamista.

Valtioneuvosto voi päättää, että edellä 1 momentissa tarkoitetut määräykset ja ohjeet voi valtioneuvoston lisäksi antaa valtiovarainministeriö tai omalta ja alaisensa hallinnon osalta ministeriö taikka virasto tai laitos.

3 §

Avoinna oleva virka taikka tilapäinen tai työsopimussuhteinen tehtävä, jota ei lakkauteta, voidaan jättää täyttämättä, jos 2 §:ssä tarkoitetut määräykset tai ohjeet sitä edellyttävät. Päätöksen täyttämättä jättämisestä tekee nimittävä tai tehtävään ottava viranomainen, jollei erikseen toisin säädetä.

4 §

Tarkempia määräyksiä tämän asetuksen täytäntöönpanosta antaa valtioneuvosto.

5 §

Tämä asetus tulee voimaan 21 päivänä elokuuta 1991.

Tällä asetuksella kumotaan valtion henkilöstövoimavarojen uudelleen kohdentamisesta 21 päivänä syyskuuta 1983 annettu asetus (758/83) siihen tehtyine muutoksineen.

Edellä 1 momentissa kumotun asetuksen nojalla annetut päätökset jäävät voimaan siten kuin niissä on määrätty, ellei niitä erikseen tämän asetuksen ja sen perusteella annettujen määräysten mukaisesti kumota.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.