Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Asetus nuorisoasteen koulutuksen ja ammattikorkeakoulujen kokeiluista 22.2.1991/392

Opetusministerin esittelystä säädetään nuorisoasteen koulutuksen ja ammattikorkeakoulujen kokeiluista 22 päivänä helmikuuta 1991 annetun lain (391/91) nojalla:

1 luku

Yleisiä säännöksiä

1 §

Kokeiluluvan hakeminen

Nuorisoasteen koulutuksen ja ammattikorkeakoulujen kokeiluista annetussa laissa (391/91; kokeilulaki) tarkoitettua kokeilulupaa koskevaan hakemukseen on liitettävä selvitys asianomaisten ammatillisten oppilaitosten nykyisestä koulutustehtävästä, kokeilusuunnitelma ja kokeilulain 4 §:ssä tarkoitettu yhteistoimintasopimus tai, milloin sopimusta ei ole vielä tehty, sopimuksen luonnos taikka selvitys ja arvio kokeilun kustannusvaikutuksista.

Milloin kahden tai useamman ylläpitäjän oppilaitoksilla on tarkoitus osallistua kokeiluun, lupaa haetaan ylläpitäjien yhteisellä hakemuksella.

Hakemus on toimitettava opetusministeriölle viimeistään vuotta ennen kokeilun suunniteltua alkamisajankohtaa.

2 luku

Kokeiluyksikön hallinto

2 §

Johtoryhmän tehtävät

Johtoryhmän tehtävänä on käsitellä kokeilun johtamista, kokeiluyksikön yleistä hallintoa, opintojen järjestämistä ja asianomaisten oppilaitosten yhteistoimintaa koskevia asioita.

Johtoryhmän tulee:

1) valvoa ja vastata, että kokeilu ja kokeiluyksikön toiminta järjestetään säädösten ja määräysten sekä kokeiluluvan ja yhteistoimintasopimuksen mukaisesti;

2) hyväksyä vuosittain kokeiluyksikön toimintasuunnitelma sekä laatia kokeiluyksikön talousarvioehdotus;

3) päättää sen estämättä, mitä ammatillisista oppilaitoksista ja lukiosta säädetään, kokei...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.