Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 482/2020 saakka.

Nimikirja-asetus 29.12.1989/1322

Valtiovarainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä säädetään 24 päivänä marraskuuta 1989 annetun nimikirjalain (1010/89) nojalla:

Nimikirjan pitäminen eräistä henkilöstöryhmistä

1 § (21.6.2000/612)

Nimikirjaa ei tarvitse pitää, jos virasto tai laitos niin päättää, työllisyyslaissa (275/1987) tarkoitetuilla työllisyys- ja työmäärärahoilla palkatuista henkilöistä tai vuosittain talousarviossa korkeakouluopiskelijoiden tai ammattikorkeakouluopiskelijoiden tai ammatillisessa peruskoulutuksessa opiskelevien opiskelijoiden harjoitteluun valtionhallinnossa myönnetyillä määrärahoilla palkatuista harjoittelijoista.

Työllisyyslaki 275/1987 on kumottu L:lla julkisesta työvoimapalvelusta 1295/2002. Ks. L julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 916/2012.

Nimikirjatiedot

2 §

Nimikirjaan talletetaan virkamiehestä ja työntekijästä seuraavat tiedot:

1) nimikirjalain (1010/1989) 4 §:n 1 momentin 1 kohdassa mainitut tiedot sekä kansalaisuus, virka-asema taikka ammatti- tai tehtävänimike; (21.6.2000/612)

2) seuraavat koulutustiedot;

a) kansakoulun, kansalaiskoulun, keskikoulun, peruskoulun tai perusopetuksen oppimäärän suorittaminen tai ylioppilastutkinto taikka lukion oppimäärä ilman ylioppilastutkintoa sekä kieli, jolla koulutus on saatu ja ylioppilastutkinto on suoritettu sekä koulutuksen ja ylioppilastutkinnon suorituspäivä;

b) ammatillisissa oppilaitoksissa, ammatillisessa koulutuksessa ja korkeakouluissa suoritetut tutkinnot; tarvittaessa tutkintoon liittyvä arvo; oppilaitos; kieli, jolla kor...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.