Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Laki suvereniteettisaariin ja valtakunnanrajan tarkistamiseen liittyvistä kiinteistöjaotuksellisista toimenpiteistä 20.11.1987/866

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Suomen ja Ruotsin välillä 19 päivänä kesäkuuta 1986 tehdyssä suvereniteettisaaria koskevassa sopimuksessa tarkoitettuihin Ruotsissa sijaitseviin suomalaisten suvereniteettisaariin kuuluvat alueet ja niihin Suomessa sijaitseviin ruotsalaisten suvereniteettisaariin kuuluvat alueet, joilta suvereniteettisaaren erityisasema on poistettu, sekä Suomen ja Ruotsin välisen valtakunnanrajan rajalinjan muutoksista tehtyjen sopimusten perusteella Ruotsin valtakunnasta Suomen valtakuntaan siirtyneet alueet liitetään Suomen kiinteistöjärjestelmään muodostamalla ne tiloiksi tai yhteisiksi alueiksi taikka liittämällä ne ennestään oleviin tiloihin tai yhteisiin alueisiin sen mukaan kuin tässä laissa säädetään.

2 §

Edellä 1 §:ssä tarkoitettuja alueita tiloiksi muodostettaessa tai niitä tiloihin liitettäessä katsotaan omistajiksi ne, jotka hallitsevat alueita omistajina.

Jos suvereniteettisaaren jokin alue on samaan saareen muodostettavien tilojen omistajien yhteisessä hallinnassa taikka saari tai saaren jokin alue on muuhun saareen muodostettavien tilojen omistajien tai ennestään olevan jakokunnan hallinnassa, muodostetaan tällainen yhteisessä hallinnassa oleva saari tai saaren alue edellä tarkoitettujen tilojen tai jakokuntaan kuuluvien tilojen yhteiseksi alueeksi manttaalien mukaisessa suhteessa tai siitä poikkeavan hallinnan jakaantumisen mukaisessa suhteessa. Jos jot...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.