Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Päätös yhdyskuntain vesiensuojeluinvestointien suorittamiseen myönnettävien korkotukilainojen korosta 28.2.1985/235

Ympäristöministeriö on luottolaitosten varoista myönnettävistä eräistä korkotukilainoista 23 päivänä joulukuuta 1977 annetun lain (1015/77) 3 §:n 2 momentin nojalla päättänyt:

1 §

Luottolaitosten varoista myönnettävistä eräistä korkotukilainoista annetun lain (1015/77) 2 §:n 2 kohdassa, sellaisena kuin se on 3 päivänä marraskuuta 1978 annetussa laissa (824/78), tarkoitetuista lietteen käsittely- ja multautuslaitteiden rakentamiseen annettavista korkotukilainoista voi luottolaitos periä enintään 10 1/2 prosentin suuruista vuotuista korkoa. Työeläkelaitosten lainasta perimä korko saa olla enintään 11 prosenttia.

Kiinnitysluottopankki saa kuitenkin periä enintään 1/2 prosenttiyksikköä korkeampaa korkoa kuin mitä se kulloinkin maksaa siitä obligaatiolainasta, josta korkotukilaina myönnetään.

Mikäli korkotukilainojen saannin turvaamiseksi maan eri osissa on tarpeellista, ympäristöministeriö voi hyväksyessään lainan korkotukilainaksi päättää, että osuuspankin tai säästöpankin lainasta perimä korko, ottaen lisäksi huomioon pankin antolainauksessaan soveltaman korkotason, saa olla enintään 10 3/4 prosenttia.


Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 1985 ja sitä sovelletaan 1 päivästä helmikuuta 1985 lukien.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.