Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Päätös vesihuoltolaitteiden rakentamiseen myönnettävien korkotukilainojen korosta 6.2.1985/141

Maa- ja metsätalousministeriö on luottolaitosten varoista myönnettävistä eräistä korkotukilainoista 23 päivänä joulukuuta 1977 annetun lain (1015/77) 3 §:n 2 momentin nojalla päättänyt:

Luottolaitosten varoista myönnettävistä eräistä korkotukilainoista annetun lain (1015/77) 2 §:n 2 kohdassa, sellaisena kuin mainittu lainkohta on 3 päivänä marraskuuta 1978 annetussa laissa (824/78), tarkoitetuista vedenhankinta- ja viemäröintilaitteiden rakentamiseen annettavista korkotukilainoista luottolaitokset voivat periä 1 päivästä helmikuuta 1985 lukien jäljempänä mainituin poikkeuksin enintään 10 1/2 prosentin suuruista korkoa. Työeläkelaitosten lainasta perimä korko saa olla enintään 11 prosenttia. Myöntäessään korkotukilainan obligaatiovaroistaan kiinnitysluottopankki voi kuitenkin periä enintään 1/2 prosenttiyksikköä korkeampaa korkoa kuin se suorittaa vastaavasta obligaatiolainasta.

Mikäli korkotukilainojen saannin turvaamiseksi maan eri osissa on tarpeellista, maa- ja metsätalousministeriö voi hyväksyessään lainan korkotukilainaksi päättää, että osuuspankin tai säästöpankin lainasta perimä korko ottaen lisäksi huomioon pankin antolainauksessaan soveltaman korkotason saa olla enintään 10¾ prosenttia.


Tämä päätös tulee voimaan 15 päivänä helmikuuta 1985 ja sillä kumotaan 31 päivänä elokuuta 1983 annettu maa- ja metsätalousministeriön päätös vesihuoltolaitteiden rakentamiseen myönnettävien korkotukilainojen korosta (730/83).

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.