Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Työsuojeluhallituksen päätös traktorien turvallisuusmääräyksistä (kumoutunut) 31.5.1984/758

Tämä päätös on kumoutunut 31.12.2006 alkaen. Ks. A 1051/2006.

Työsuojeluhallitus on 31 päivänä toukokuuta 1984 työturvallisuuslain soveltamisesta traktoreihin ja niiden tarkastukseen annetun valtioneuvoston päätöksen (128/67) 6 §:n nojalla, sellaisena kuin se on muutettuna 8 päivänä heinäkuuta 1976 annetulla valtioneuvoston päätöksellä (625/76), päättänyt:

1 §

Traktoriin, jota käytetään työturvallisuuslain (299/58) soveltamispiiriin kuuluvassa työssä tai joka mainitun lain 40 §:n tarkoittamin tavoin valmistetaan, tuodaan maahan, asetetaan näytteille taikka muutoin luovutetaan toisen käyttöön, on työturvallisuuslain ja mainitun valtioneuvoston päätöksen ohella sovellettava työsuojeluhallituksen 31 päivänä toukokuuta 1984 vahvistamia määräyksiä, jotka on julkaistu työsuojeluhallituksen julkaisusarjassa turvallisuusmääräykset ja -ohjeet numerolla 14.

2 §

Edellä 1 §:ssä tarkoitettu julkaisu on saatavissa Valtion painatuskeskuksesta maksua vastaan.

3 §

Tämä päätös tulee voimaan 1 päivänä heinäkuuta 1985 ja sitä sovelletaan kaikkiin maassa valmistettuihin sekä kaikkiin maahan tuotuihin traktoreihin, jotka ensimmäisen kerran otetaan Suomessa käyttöön sanotun päivämäärän jälkeen.

Asia on käsitelty työsuojeluhallituksen istunnossa.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.