Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Maksuvapautusasetus 4.7.1980/530

Valtiovarainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä säädetään 4 päivänä heinäkuuta 1980 annetun maksuvapautuslain (529/80) 3 §:n nojalla:

1 §

Vapautuksen tai helpotuksen saamista valtiolle tulevan maksun tai korvauksen suorittamisessa tarkoittava hakemus on valtiokonttorille osoitettuna toimitettava sille virastolle tai laitokselle, joka valvoo valtion etua kyseisen maksun tai korvauksen suorittamisessa.

2 §

Hakemukseen on liitettävä selvitys niistä seikoista, joilla hakemusta perustellaan, oikeaksi todistetut jäljennökset asiakirjoista, joihin maksu- tai korvausvelvollisuus perustuu tai, jos korvausvelvollisuutta ei ole vahvistettu, selvitys vahingon suuruudesta, sekä tarvittaessa selvitys maksu- tai korvausvelvollisen taloudellisesta asemasta.

3 §

Edellä 1 §:ssä tarkoitetun viranomaisen on toimitettava hakemus liitteineen sekä oma lausuntonsa sen johdosta valtiokonttorille.

Erityisestä syystä 1 momentissa tarkoitettu viranomainen voi tehdä esityksen vapautuksen tai helpotuksen myöntämisestä.

4 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä elokuuta 1980.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.