Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 361/2023 saakka.

Laki eräiden yleisten alueiden rekisterissä olevien alueiden järjestelystä 21.1.1977/82

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Tässä laissa säädetään eräiden yleisten alueiden rekisterissä olevien alueiden saattamisesta säännönmukaisina rekisteriyksikköinä yleisten alueiden rekisteriin, tonttirekisteriin tai maarekisteriin.

2 §

Kaupungin kiinteistöinsinöörin toimesta on laadittava yhden vuoden kuluessa tämän lain voimaantulosta luettelo kaavoitusalueiden jakolain 84 §:n 2 momentissa tarkoitetuista yleisten alueiden rekisterissä olevista alueista.

Mitä 1 momentissa on säädetty, sovelletaan, milloin sitä yhtenäisen rekisterialueen aikaansaamiseksi on pidettävä tarkoituksenmukaisena, myös sellaiseen alueeseen, joka ei ole sanotussa momentissa tarkoitetussa eikä muussakaan kiinteistöistä pidettävässä rekisterissä taikka joka on samanaikaisesti kahdessa tällaisessa rekisterissä ja jota vahvistettu asemakaava-alue kauttaaltaan ympäröi.

Kaavoitusalueiden JakoL on kumottu KiinteistönmuodostamisL:lla 554/1995.

3 §

Kun 2 §:ssä tarkoitettu luettelo on valmistunut, se on toimitettava maistraatille. Maistraatin on hankittuaan maanmittauskonttorin lausunnon määrättävä kiinteistöinsinööri, jolla tulee olla kaavoitusalueiden jakolain (101/60) 50 §:n 2 momentissa säädetty kelpoisuus, viipymättä suorittamaan luetteloon merkittyjä alueita koskeva selvittelytoimitus.

Ks. 26 a §.

4 §

Selvittelytoimituksen alkukokouksesta on tiedotettava kuulutuksella kaupungin ilmoitustaululla sekä yhdessä tai kahdessa paikkakunnalla yleisesti leviävässä sanomalehdessä vähintään kolmekymmentä päivää...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.