Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Asetus kansainvälisiä konferensseja ja erityisedustustoja koskevista erioikeuksista ja vapauksista 14.9.1973/728

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään kansainvälisiä konferensseja ja erityisedustustoja koskevista erioikeuksista ja vapauksista 15 päivänä kesäkuuta 1973 annetun lain (572/ 73) 7 §:n 1 momentin, 19 ja 20 §:n nojalla:

1 § (20.12.1991/1650)

1 § on kumottu L:lla 20.12.1991/1650.

2 §

Kansainvälisiä konferensseja ja erityisedustustoja koskevista erioikeuksista ja vapauksista annetun lain (572/73), jäljempänä erioikeuslaki, 4 §:ssä tarkoitettuina konferenssitilojen loukkaamattomuudesta ja niissä olevien henkilöiden turvallisuudesta sekä järjestyksestä poliisin lisäksi huolehtivina muina viranomaisina toimivat kutakin tapausta varten erikseen annetun määräyksen mukaisesti konferenssin järjestelyistä vastaava ministeriö tai keskusvirasto. (20.12.1991/1650)

Ministeriön tai keskusviraston turvallisuus- ja järjestyksenpitotehtäviin asettamalle henkilölle voidaan antaa poliisivaltuudet sen mukaan kuin siitä on erikseen säädetty.

Erioikeuslain 4 §:n 2 momentissa tarkoitetut luvat henkilöiden ja kulkuneuvojen pääsemiseksi alueelle, jolla konferenssitilat sijaitsevat, samoin kuin luvat näiden tilojen välittömässä läheisyydessä liikkumiseen antaa konferenssin johto neuvoteltuaan asiasta tarpeen mukaan asianomaisen poliisipiirin päällikön kanssa.

Konferenssitiloihin välittömästi liittyvinä alueina pidetään myös pysäköintialueita, joita käytetään yksinomaan konferenssin tarkoituksiin.

3 § (20.12.1991/1650)

Lähettäjävaltio on vapautettu suorittamasta valtiolle tai kunnalle valtuus...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.