Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 372/2020 saakka.

Oikeusministeriön päätös autokiinnityslain täytäntöönpanosta 25.4.1973/355

Oikeusministeriö on 15 päivänä joulukuuta 1972 annetun autokiinnityslain (810/72) 23 §:n nojalla päättänyt:

1 §

Kun autokiinnitystä haetaan, on hakemukseen liitettävä asianomaista väestörekisteriä pitävän viranomaisen antama autokiinnityslain 3 §:ssä tarkoitettua sitoumuskirjan antajaa samoin kuin kiinnityssuostumuksen antajaa koskeva ote väestörekisteristä.

2 §

Milloin sitoumuskirjan tai kiinnityssuostumuksen antajana on oikeushenkilö, on hakemukseen liitettävä oikeushenkilöä koskeva ote kaupparekisteristä tai muusta rekisteristä. Tämän lisäksi on hakemukseen liitettävä oikeushenkilöä koskeva kahden henkilön oikeaksi todistama sellainen asianmukainen ote yhtiöjärjestyksestä, säännöistä tai yhtiösopimuksesta, josta ilmenee missä järjestyksessä sitoumuskirjan ja kiinnityssuostumuksen antamista koskeva päätös on tehtävä, sekä, milloin se on tarpeen, niin ikään kahden henkilön oikeaksi todistama ote tuollaista päätöstä koskevasta pöytäkirjasta.

3 §

Kiinnityshakemuksen perusteena olevasta sitoumuskirjasta on hakemukseen liitettävä kahden henkilön oikeaksi todistama jäljennös.

4 §

Kun kiinnitystä haetaan perävaunuun on hakemukseen myös liitettävä kahden henkilön oikeaksi todistama jäljennös perävaunukirjasta, josta tulee käydä ilmi, mihin kuorma-autoon perävaunu on hyväksytty kytkettäväksi.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.