Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 1261/2020 saakka.

Asetus puolueiden toiminnan tukemiseen myönnettävistä avustuksista 19.1.1973/27

Pääministerin esittelystä säädetään 10 päivänä tammikuuta 1969 annetun puoluelain (10/69) 12 §:n nojalla:

1 § (29.12.1973/985)

Puoluelain 9 §:ssä tarkoitettu avustus myönnetään puolueelle sen tekemän hakemuksen perusteella. Hakemuksessa puolueen on ilmoitettava niiden puoluetta edustavien kansanedustajien nimet, joiden osalta valtionavustusta haetaan, sekä puolueen postisiirtotilin numero.

Niiden kansanedustajien osalta, joita valtionavustuksia viimeksi jaettaessa ei ole otettu lukuun puolueen valtionavustusosuutta määrättäessä, maksetaan avustus sille tai niille puolueille, joita mainitut kansanedustajat ovat ilmoittaneet haluavansa edustaa eduskunnassa. Tällainen ilmoitus on asianomaisen kansanedustajan tehtävä eduskunnan puhemiehelle kysymyksessä olevan avustusten jakovuoden tulo- ja menoarvion julkaisemiseen mennessä.

Puoluelain 9 §:n 2 momentissa tarkoitetun puolueen hakiessa ensimmäistä kertaa avustusta 2 momentissa tarkoitetun ilmoituksen voi tehdä vielä avustusten jakovuoden tulo- ja menoarvion julkaisemisen jälkeenkin. (24.11.1989/1008)

2 §

Avustuksen myöntää valtioneuvosto, jonka asiana on myöntämispäätökseen liittää avustuksen maksatusta, käyttämistä, tilitystä ja valvontaa koskevat tarpeellisiksi katsomansa ehdot.

3 §

Avustuksen maksaa valtioneuvoston kanslia. Avustus maksetaan puolueen postisiirtotilille.

4 § (31.12.1986/1048)

4 § on kumottu L:lla 31.12.1986/1048.

5 §

Tarkempia määräyksiä tämän asetuksen täytäntöönpanosta ja soveltamisesta antaa tarvittaess...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.