Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 125/2023 saakka.

Laki eräiden vesirakennustehtävien hoitamisesta 26.6.1970/426

Ks. lakiehdotus HE 164/2022.

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Vesihallinnosta 9 päivänä tammikuuta 1970 annetussa laissa (18/70), jota jäljempänä sanotaan vesihallintolaiksi, tarkoitettujen vesirakennusta koskevien tehtävien sekä eräiden vireillä olevien muiden asioiden ja töiden osalta on, sen estämättä, mitä muualla on säädetty tai määrätty, noudatettava tämän lain säännöksiä.

L vesihallinnosta on kumottu L:lla vesi- ja hallinnosta 24/1986, ks. L ympäristöhallinnosta 55/1995.

2–4 §

2–4 § on kumottu L:lla 24.10.1997/947.

5 §

Metsähallituksen hallinnassa olevaa valtion omistamaa maata yksinomaan tai pääasiallisesti koskevan ojituksen, joka tulee vireille metsähallintoviranomaisten hakemuksesta, suunnittelemisesta ja toteuttamisesta huolehtivat, vaikka ojitus edellyttääkin vesioikeuden lupaa tai ojitustoimitusta, sanotut viranomaiset. Milloin sanotunlainen ojitus, joka ei ole metsänparannuslain mukaista metsänojitusta, tulee vireille muun hakijan kuin metsähallintoviranomaisten hakemuksesta ja yritys koskee pääasiallisesti metsähallituksen hallinnassa olevaa maata, kuuluu sen toteuttamisen metsähallintoviranomaisille vain siinä tapauksessa, että metsähallitus on vaatinut sitä viimeistään ojitustoimituksessa. Ojitustoimituksen osalta on voimassa, mitä vesilaissa säädetään. Mitä edellä tässä momentissa on säädetty metsähallituksen ja sen hallinnassa olevan maan osalta, sovelletaan vastaavasti metsäntutkimuslaitoksen ja puolustusministeriön hallinnassa olevan maan kohdalta.

Metsänparannu...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.