Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 460/2024 saakka.

Asetus puolustuslaitoksen virkamiesten työajasta 30.4.1970/301

Valtiovarainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä säädetään puolustuslaitoksen virkamiesten työajasta 20 päivänä maaliskuuta 1970 annetun lain (218/70) nojalla:

1 §

Johtavassa asemassa olevalla virkamiehellä, johon puolustuslaitoksen virkamiesten työajasta 20 päivänä maaliskuuta 1970 annettua lakia (218/70) ei sovelleta, tarkoitetaan sellaista virkamiestä, joka toimii perusyksikön päällikkönä tai siihen verrattavassa tehtävässä taikka jonka palkkaus määräytyy perusyksikön päällikön palkkausluokan tai sitä korkeamman palkkausluokan mukaan.

2 §

Vartio-, päivystys- ja muun näihin verrattavan erityispalvelun palveluskohteet jaetaan ryhmiin. Kussakin ryhmässä lasketaan suoritetusta palvelusta työajaksi töiden suorittamisen keskimäärin vaatima työaika ja kohtuullinen määrä aikaa tehtävien vaatimasta varallaolosta työpaikalla.

3 §

Ylityöstä suoritettavaa korvausta varten virkamiehen tuntipalkka lasketaan vuosipalkasta siten, että vuosiperuspalkan tai vuosipalkkion, ikälisien, kalliinpaikanlisän ja syrjäseutulisän summa jaetaan luvulla 2086.

Ylityökorvaus lasketaan välittömästi jokaisen kolmen viikon ajanjakson päätyttyä niistä työtunneista, jotka ajanjaksossa ylittävät 135 tuntia.

4 §

Leiri- ja sotaharjoituksista maksetaan niihin osallistuvalle virkamiehelle sotaharjoituslisänä 19 markkaa vuorokaudelta korvaukseksi palvelun suorittamisesta erityisissä olosuhteissa ja tavanomaista pitemmästä työajasta. Sunnuntai- ja pyhäpäiviltä, itsenäisyyspäivältä ja vap...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.