Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 157/2024 saakka.

Asetus Suomen ja muiden pohjoismaiden välisestä yhteistoiminnasta rikosrekisterin pitämisessä 20.12.1963/598

Oikeusministerin esittelystä säädetään:

1 § (20.8.1993/773)

Suomen rikosrekisteriin merkitään rikosrekisterilain (770/93) 2 §:n mukaisesti Islannin, Norjan, Ruotsin tai Tanskan rikosrekisteriä pitävän viranomaisen ilmoittamat tiedot sellaisesta Suomen kansalaiselle tai Suomessa pysyvästi asuvalle ulkomaalaiselle tuomitusta rangaistuksesta, joka vastaa Suomessa rikosrekisteriin merkittävää seuraamusta.

Edellä 1 momentissa tarkoitettujen seuraamusten käsittelyyn rikosrekisterissä noudatetaan soveltuvin osin samoja säännöksiä kuin Suomessa tuomittuihin vastaaviin seuraamuksiin.

2 §

Oikeusministeriön on, suostuttuaan suomen ja muiden pohjoismaiden välisestä yhteistoiminnasta rikosasioissa annettujen tuomioiden täytäntöönpanossa 20 päivänä kesäkuuta 1963 annetun lain (326/63) 5 §:n 1 momentissa tahi 10 tai 17 §:ssä tarkoitettuun pyyntöön, ilmoitettava päätöksestään rikosrekisteritoimistolle.

3 § (20.8.1993/773)

3 § on kumottu A:lla 20.8.1993/773.

4 §

Tuomioistuimen on silloinkin, kun se edellä 2 §:ssä mainitun lain 13 tai 20 §:ssä tarkoitetuissa tapauksissa on määrännyt ehdollisella tuomiolla myönnetyn lykkäyksen tai ehdonalaisen vapauden menetetyksi, ilmoitettava siitä rikosrekisteritoimistolle.

5 § (20.8.1993/773)

Suomen rikosrekisterin pitäjän on ilmoitettava Islannin, Norjan, Ruotsin tai Tanskan rikosrekisteriä pitävälle viranomaiselle rekisteriin merkityt tiedot, jotka koskevat mainitun maan kansalaiselle tai pysyvästi mainitussa maassa asuvalle ulkomaalaise...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.