Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Asetus tekijänoikeudesta kirjallisiin ja taiteellisiin teoksiin annetun lain noudattamisen tehostamisesta 25.8.1961/442

Opetusministerin esittelystä säädetään:

1 §

Kun annetaan lupa huvi- tai muiden sellaisten tilaisuuksien toimeenpanemiseen joihin tarvitaan viranomaisen lupa, on päätöksessä samalla huomautettava, että tekijänoikeudesta kirjallisiin ja taiteellisiin teoksiin 8 päivänä heinäkuuta 1961 annetun lain (404/61) säännöksiä tekijänoikeuden suojaamiseksi on noudatettava.

2 §

Edellä 1 §:ssä mainittu huomautus otettakoon myös päätökseen, jolla annetaan lupa ravintolan, kahvilan, hotellin, matkustajakodin tai muun sellaisen liikkeen pitämiseen.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä syyskuuta 1961 ja sillä kumotaan tekijänoikeudesta henkisiin tuotteisiin annetun lain noudattamisen tehostamisesta 31 päivänä tammikuuta 1941 annettu asetus (99/41).

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.