Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Asetus puolustustaloudellisesta suunnittelukunnasta 20.5.1960/239

Tämä asetus on kumoutunut 1.8.2008 alkaen. Ks. 226/2008.

Kauppa- ja teollisuusministerin esittelystä säädetään puolustustaloudellisesta suunnittelukunnasta 20 päivänä toukokuuta 1960 annetun lain (238/60) 8 §:n nojalla:

1 §

Puolustustaloudellisen suunnittelukunnan tulee tehdä esitykset toimialaansa kuuluvista asioista sille ministeriölle, jonka käsiteltäviin asia lähinnä kuuluu.

Ennen esityksen tekemistä on periaatteellisesti tärkeät ja laajakantoiset asiat esitettävä puolustusneuvostolle ja sen lausunto liitettävä asiakirjoihin. Puolustusneuvosto voi myös tehdä puolustustaloudellisen suunnittelukunnan toimialaan kuuluvia aloitteita.

2 §

Suunnittelukunnan jäsenet on määrättävä siten, että suunnittelukunnassa ovat edustettuina puolustuslaitos ja mahdollisuuksien mukaan ne valtion- tai kunnallishallinnon alat, joita suunnittelukunnan toiminta koskee, teollisuus, kauppa, liikenne, maa- ja metsätalous sekä raha- ja luottolaitokset.

3 §

Suunnittelukunnan puheenjohtajan ja jäsenet määrää valtioneuvosto kauppa-ja teollisuusministeriön esittelystä, puheenjohtajan puolustusneuvostoa kuultuaan.

Suunnittelukunta valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan.

Keskusjaosto voi valita suunnittelukunnalle ja keskusjaostolle pääsihteerin ja sihteerin sekä jaostoille, toimikunnille ja muille elimille sihteerit. (23.5.1997/444)

4 §

Milloin suunnittelukunnan jäsen eroaa tehtävästään tai hänen toimikautensa päättyy taikka milloin muutoin katsotaan tarpeelliseksi määrätä suunnittelukuntaan uusi jäsen, tulee suunnitteluku...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.