Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 108/2024 saakka.

Asetus sotilasvammalain soveltamisalan laajentamisesta annetun lain täytäntöönpanosta 29.6.1956/417

Sosiaaliministeriön toimialaan kuuluvia erinäisiä asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä säädetään:

1 §

Jos henkilö, joka hakee sotilasvammalain soveltamisalan laajentamisesta 15 päivänä kesäkuuta 1956 annetun lain (390/56) mukaista korvausta, saa ennestään samasta syystä eläkettä ylimääräisten eläkkeiden myöntämisestä sodan tai sotapalveluksen aikana saadusta ruumiinvammasta tai sairaudesta 3 päivänä maaliskuuta 1949 annetun valtioneuvoston päätöksen nojalla valtion varoista taikka korvausta työntekijäin tapaturmavakuutuslain nojalla vakuutusyhtiöltä tai valtion tapaturmatoimistolta, on hänen hakemuksessaan ilmoitettava eläkkeen tai korvauksen määrä ja maksaja sekä, mikäli mahdollista, eläkkeen numero.

2 §

Milloin 1 §:ssä mainitun lain mukaista korvausta annetaan henkilölle, joka ennestään saa sellaista korvausta, jonka suorittaminen tämän johdosta lakkaa, valtion tapaturmatoimiston on heti ilmoitettava asiassa annetusta päätöksestä ja siinä sanotun korvauksen alkamisajasta aikaisemman korvauksen maksajalle, jonka tehtävänä on huolehtia sen lakkauttamisesta.

3 §

Mitä valtion tapaturmatoimiston ja vakuutusoikeuden noudatettavasta korvausasiain käsittelyjärjestyksestä ja menettelytavasta niiden käsitellessä vahingonkorvausasioita sotilasvammalain ja tapaturmavakuutuslain mukaan on säädetty, olkoon soveltuvin kohdin ja mikäli muutoin ei ole toisin määrätty, mainittujen viranomaisten noudatettava käsitellessään asioita, jotka koskevat sotil...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.