Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 871/2019 saakka.

Laki Suomen, Tanskan, Islannin, Norjan ja Ruotsin kesken Kööpenhaminassa 7 päivänä marraskuuta 1933 tehdyn, konkurssia koskevan sopimuksen hyväksymisestä ja täytäntöönpanosta 18.5.1934/333

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään täten:

1 §

Suomen, Tanskan, Islannin, Norjan ja Ruotsin kesken Kööpenhaminassa 7 päivänä marraskuuta 1933 tehdyn, konkurssia koskevan sopimuksen määräykset olkoot, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa, niinkuin niistä on sovittu.

2 § (16.6.2017/370) [HE 12/2017]

2 § on kumottu L:lla 16.6.2017/370.

3 § (20.2.2004/124) [HE 26/2003]

3 § on kumottu L:lla 20.2.2004/124.

4 §

Milloin sopimuksen 3 artiklan 1 kappaleen mukaan suomen tuomioistuimelle tai tuomarille, jonka virka-alueella velallisella on varoja, tehdään esitys tässä valtakunnassa olevien, velalliselle kuuluvien varojen luetteloimisesta, on tuomioistuimen tai tuomarin määrättävä sopiva henkilö toimittamaan luetteloiminen ja omaisuuden arvioiminen sekä laatimaan luettelo veloista, joista tämä omaisuus kiinnityksen nojalla tai muuten on erityisesti vastaava.

Tuomioistuimen tai tuomarin on myös esityksestä, joka tehdään sopimuksen 3 artiklan 1 kappaleen mukaan, määrättävä sopiva henkilö huolehtimaan velallisen Suomessa olevan omaisuuden hoidosta, kunnes konkurssihallinto voi ottaa sen huostaansa. Sen, jolle määräys on annettu, on ryhdyttävä toimiin omaisuuden myymiseksikin, milloin vaara on tarjona, että omaisuus turmeltuu, sen arvo nopeasti alenee tai sen hoitokustannukset muodostuvat suhteettoman suuriksi.

5 §

Jos on tehty esitys sellaiseen toimeen ryhtymisestä, josta 4 §:ssä puhutaan, ja tuomioistuin tai tuomari ka...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.