Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 173/2024 saakka.

Asetus joka sisältää säännöksiä vangittuja henkilöitä koskevien rikosasioiden käsittelyn jouduttamiseksi alioikeudessa 29.4.1932/125

Oikeusministerin esittelystä säädetään seuraavaa:

1 §

Kun alioikeus on siirtänyt toiseen alioikeuteen vangittua henkilöä koskevan rikosasian, on siitä lähetettävä ilmoitus viimemainitulle oikeudelle neljän päivän kuluessa siirtämistä koskevan päätöksen julistamisesta.

Ks. L oikeudenkäynnistä rikosasioissa 689/1997 4 luku 8 §.

2 §

Edellä 1 §:ssä mainitun ilmoituksen tulee sisältää tieto vangitun nimestä, ammatista ja asuinpaikasta sekä syntymäajasta ja -paikasta, niin myös siitä, mistä sen alioikeuden tutkittavasta rikoksesta, johon asia on siirretty, häntä epäillään, ja mihin vankilaan hänet on passitettu.

3 §

Alioikeuden päytäkirja ja päätös sekä muut asiakirjat on 1 §:ssä mainitussa tapauksessa toiselle alioikeudelle lähetettävä kahdenkymmenen päivän kuluessa siirtämistä koskevan päätöksen julistamisesta.

4 §

Tämä asetus, jolla muutetaan 6 päivänä elokuuta 1861 työ- ja toimitustavan keventämisestä erinäisissä Suomenmaan oikeuksissa annetun asetuksen 3 kohta, tulee voimaan 1 päivänä kesäkuuta 1932.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.