Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 141/2021 saakka.

Asetus julkisista kuulutuksista annetun lain soveltamisesta 2.2.1925/36

Julkisista kuulutuksista tänä päivänä annetun lain 9 §:n nojalla säädetään täten, Oikeusministerin esittelystä, seuraavaa:

1 §

Ilmoitustaulu, josta säädetään julkisista kuulutuksista tänä päivänä annetussa laissa, pitää olla suojattuna lasilla tai sopivalla ristikolla sekä lukittu.

2 §

Kuulutukset on pantava ilmoitustaululle siten, että lakeja ja muita yleisiä säännöksiä koskevat tiedonannot, muut valtion viranomaisten kuulutukset, kunnalliset tiedonannot ja yksityisten ilmoitukset sijoitetaan erilleen ja, milloin on tarpeellista, mainitut ryhmät eritellään sopiviin alaryhmiin. Eri ilmoitusryhmät on osoitettava selvillä nimikkeillä.

3 § (11.4.1979/420)

Milloin lakia tai muuta säädöstä koskeva kuulutus on julkipantava ilmoitustaululle, on kuulutus ja Suomen asetuskokoelman asianomainen numero toimitettava painettuna kunnanhallituksille.

Muut kuin 1 momentissa tarkoitetut ilmoitustaululle julkipantavat kuulutukset on toimitettava tarkoituksenmukaisella tavalla painettuina tai kirjoitettuina asianomaiselle kunnanhallitukselle. Jos julkipanosta halutaan saada todistus ennen julkipanoajan päättymistä, kuulutus on toimitettava kunnanhallitukselle kahtena kappaleena. Jos kuulutus on yhtä sivua pitempi tai suurempi kuin tuhat neliösenttimetriä, on kunnanhallitukselle samalla julkipanoa varten toimitettava julkisista kuulutuksista annetun lain 2 §:n 2 momentissa tarkoitettu ilmoitus.

Suomen asetuskokoelma on nykyisin Suomen säädöskokoelma.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.