Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om finansiering av projekt inom regionutveckling och Europeiska unionens regional- och strukturpolitik 7.10.2021/867

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs med stöd av lagen om finansiering av projekt inom regionutveckling och Europeiska unionens regional- och strukturpolitik (757/2021):

1 kap

Allmänna bestämmelser

1 §

Tillämpningsområde

Denna förordning tillämpas på stöd som avses i lagen om finansiering av projekt inom regionutveckling och Europeiska unionens regional- och strukturpolitik (757/2021), nedan finansieringslagen, om inte annat föreskrivs någon annanstans.

Med avvikelse från 1 mom. tillämpas bestämmelserna i 2 kap. inte på nationell medfinansiering av Interregprogram och Interregprogram vid de yttre gränserna.

2 §

Förhållande till annan lagstiftning

På projekt som finansieras med medel från Europeisk a unionens regional- och strukturpolitiska program tillämpas utöver denna förordning det som föreskrivs i statsrådets förordning om stödberättigande kostnader finansierade med medel från Europeiska unionens regional- och strukturpolitiska fonder (866/2021), nedan förordningen om stödberättigande.

2 kap

Stödets användningsändamål och allmänna bestämmelser om stödet

3 §

Villkor som gäller stödmottagare

Stödmottagaren ska, om den behöriga myndigheten kräver det, visa att den som arbetar med projektet har den utbildning eller det kunnande som behövs för genomförandet av projektet.

Stödmottagaren ska för projektet utse en ansvarsperson som ansvarar för genomförandet av projektet som helhet.

4 §

Stödets maximibelopp

För utvecklingsprojekt är stödbeloppet högst 80 procent av projektets godtagbara totalkostnader, om det inte finns särskilda skä...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.