Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om stödberättigande kostnader finansierade med medel från Europeiska unionens regional- och strukturpolitiska fonder 7.10.2021/866

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs med stöd av 17 § i lagen om finansiering av projekt inom regionutveckling och Europeiska unionens regional- och strukturpolitik (757/2021):

1 kap

Allmänna bestämmelser

1 §

Tillämpningsområde

I denna förordning föreskrivs om stödberättigande för kostnader för projekt som finansieras med medel från Europeiska unionens regional- och strukturpolitiska program.

Denna förordning tillämpas på alla stöd i form av understöd som finansieras med medel från Europeiska unionens regional- och strukturpolitiska program under programperioden 2021–2027, om inte något annat föreskrivs någon annanstans.

2 §

Kostnadsmodeller

Beslut om de i 2 mom. angivna kostnadsmodellerna för ett projekt fattas av det behöriga förmedlande organet. Beslutet fattas för hela den tid projektet genomförs.

Stödmottagaren kan ersättas för kostnader på det sätt som avses i artikel 53 i Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2021/1060 om fastställande av gemensamma bestämmelser för Europeiska regionala utvecklingsfonden, Europeiska socialfonden+, Sammanhållningsfonden, Fonden för en rättvis omställning och Europeiska havs-, fiskeri- och vattenbruksfonden samt finansiella regler för dessa och för Asyl-, migrations- och integrationsfonden, Fonden för inre säkerhet samt instrumentet för ekonomiskt stöd för gränsförvaltning och viseringspolitik (allmänna förordningen) enligt följande:

1) som enhetskostnader,

2) som engångsersättning,

3) som procentuell ersättning,

4) på basis av faktiska och betalda stödberättigande kostnader,

5) som...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.