Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets beslut om att till Finland ta personer som av Finlands beskickning i Kabul anställts i stationeringslandet samt företrädare för andra grupper 13.8.2021/778

Statsrådet har med stöd av 93 § i utlänningslagen (301/2004) beslutat att Finland med stöd av detta beslut ska ta sammanlagt högst 40 personer som av Finlands beskickning i Kabul anställts i stationeringslandet Afghanistan, inklusive deras familjemedlemmar och myndiga ogifta barn som bor i samma hushåll, sammanlagt högst 10 personer som av Finlands beskickning i Kabul anställts i stationeringslandet och som varit i anställningsförhållande med beskickningen efter den 1 januari 2021, inklusive deras familjemedlemmar och myndiga ogifta barn som bor i samma hushåll, sammanlagt högst 50 personer som av Europeiska unionens delegation i Kabul anställts i stationeringslandet eller personer vid fältkontoret för Europeiska unionens generaldirektorat för europeiskt civilskydd och humanitära biståndsåtgärder (ECHO), inklusive deras familjemedlemmar och myndiga ogifta barn som bor i samma hushåll, samt sammanlagt högst 30 personer som tjänstgjort i Natos krishanteringsinsats i Afghanistan, inklusive deras familjemedlemmar och myndiga ogifta barn som bor i samma hushåll. Personerna tas till Finland från Afghanistan. De beviljas uppehållstillstånd enligt 113 § i utlänningslagen.


Detta beslut träder i kraft genast.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.