Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om beviljande av transporttillstånd för internationell vägtrafik 30.1.2020/59

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs med stöd av 190 § i lagen om transportservice (320/2017), sådan paragrafen lyder i lag 1505/2019:

1 §

Transport- och kommunikationsverket kan årligen till myndigheterna i sådana stater med vilka det inte har avtalats om transporttillstånd sända transporttillstånd, avsedda för distribution till trafikidkare och giltiga till utgången av januari följande år, om tillstånd behövs för Finlands export- eller importtransporter till och från länderna eller genom dem, enligt följande:

1) till myndigheterna i Kirgizistan 300 tillstånd för godstransporter för bilateral transport och genomfart och 25 tillstånd till och från tredjeland,

2) till myndigheterna i Estland 900 tillstånd för godstransporter till och från tredjeland utanför Europeiska unionen och Europeiska ekonomiska samarbetsområdet samt Schweiz,

3) till myndigheterna i Lettland 300 tillstånd för godstransporter till och från tredjeland utanför Europeiska unionen och Europeiska ekonomiska samarbetsområdet samt Schweiz.

2 §

Kommunikationsministeriet beslutar årligen om sådana eventuella tekniska krav på fordon som ska antecknas i tillstånden.

3 §

Denna förordning träder i kraft den 10 februari 2020.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.