Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Finansministeriets förordning om Statens ekonomiska forskningscentrals avgiftsbelagda prestationer (i kraft 1.1.2020-31.12.2022) 28.11.2019/1120

I enlighet med finansministeriets beslut föreskrivs med stöd av 8 § i lagen om grunderna för avgifter till staten (150/1992), sådan paragrafen lyder i lag 348/1994:

1 §

Tillämpningsområde

För Statens ekonomiska forskningscentrals prestationer tas till staten ut avgifter i enlighet med denna förordning, om inte annat föreskrivs någon annanstans.

2 §

Övriga prestationer

Följande tjänster och prestationer som grundar sig på beställning eller uppdrag är sådana prestationer enligt 7 § i lagen om grunderna för avgifter till staten som Statens ekonomiska forskningscentral prissätter på företagsekonomiska grunder:

1) undersökningar och utredningar;

2) sakkunnigtjänster;

3) övriga eventuella tjänster som beställts särskilt.

Statens ekonomiska forskningscentral beslutar om de avgifter som tas ut för framtagning av uppgifter enligt 34 § 2 mom. i lagen om offentlighet i myndigheternas verksamhet (621/1999) samt för utlämnande av en uppgift som kopia eller utskrift enligt 34 § 3 mom. i samma lag med iakttagande av vad som föreskrivs i 34 § i lagen om offentlighet i myndigheternas verksamhet.

3 §

Ikraftträdande

Denna förordning träder i kraft den 1 januari 2020 och gäller till och med den 31 december 2022.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.