Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om vissa tillåtna hamnar för landning av fiskfångster 29.5.2019/719

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs med stöd av 68 a § i lagen om ett påföljdssystem för och tillsynen över den gemensamma fiskeripolitiken (1188/2014), sådan paragrafen lyder i lag 208/2018:

1 §

Tillåtna platser för landning av fångster av torsk som överskrider tröskelvärdet

I bilaga 1 anges de i Finland tillåtna platserna för landning av sådana fångster av torsk som överskrider tröskelvärdet enligt artikel 14 i Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/1139 om upprättande av en flerårig plan för bestånden av torsk, sill/strömming och skarpsill i Östersjön och det fiske som nyttjar dessa bestånd, om ändring av rådets förordning (EG) nr 2187/2005 och om upphävande av rådets förordning (EG) nr 1098/2007.

Landning av fångster på de platser som anges i bilaga 1 är tillåten vid alla tidpunkter.

2 §

Tillåtna hamnar för landning av fångster av strömming och vassbuk som överskrider tröskelvärdet samt av osorterade fångster av strömming och vassbuk

I bilaga 2 anges de i Finland tillåtna platserna för landning av sådana fångster av strömming och vassbuk som överskrider tröskelvärdet enligt artikel 14 i den i 1 § 1 mom. nämnda förordningen.

I annat fiske än i fiske med ryssja eller nät fångade fångster av strömming och vassbuk som landas osorterade och som understiger det tröskelvärde som avses i 1 mom. får landas endast på de landningsplatser som anges i bilaga 2.

Landning av fångster på de platser som anges i bilaga 2 är tillåten vid alla tidpunkter.

3 §

Tillåtna platser för landning från fiskefartyg från tredjeland

Fiskefartyg som för sådana länders flagg som inte hör till Europeiska unionen får landa sina fångster endast i Hels...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.