Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Inrikesministeriets förordning om ändring av inrikesministeriets förordning om anställningsvillkoren för civilpersoner som deltar i krishantering 28.12.2018/1388

Rubriken har ändrats genom F 305/2022.

I enlighet med inrikesministeriets beslut föreskrivs med stöd av lagen om civilpersoners deltagande i krishantering (1287/2004):

1 § (29.4.2022/305)

Tillämpningsområde

Denna förordning innehåller bestämmelser om nominerings- och utnämningsförfarande, löneklass, tillägg för kontaktperson, ersättning på grund av gällande förhållanden, bostads-, utbildnings- och dagvårdsersättningar samt ersättande av extra kostnader som fullgörandet av uppgifterna orsakar för i lagen om civilpersoners deltagande i krishantering (1287/2004) avsedda personer som deltar i krishantering utomlands.

1 a § (27.2.2023/260)

Begränsningar som gäller nominering av kandidat och utnämning till anställningsförhållande

De uppgifter och anställningsförhållanden som avses i 4 e § 1 mom. i lagen om civilpersoners deltagande i krishantering är valobservatörsuppdrag och valobservatörsanställningsförhållanden, observatörsuppdrag och observatörsanställningsförhållanden inom civil krishantering i Europeiska unionens övervakningsuppdrag (EUMM) i Georgien och i Förenta nationernas fredsbevarande insats (UNMISS) i Sydsudan samt uppgifter och anställningsförhållanden i Förenta nationernas fredsbevarande insats (UNFICYP) på Cypern.

2 §

Löneklasser och tillägg för kontaktperson (29.4.2022/305)

Bestämmelser om löneklasser som baserar sig på uppgiftens svårighetsgrad och om tillägg för kontaktperson som betalas som lön finns i bilagan till denna förordning. (29.4.2022/305)

Arbetsg...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.