Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Lantmäteriverkets arbetsordning (upphävt) 20.12.2018/1241

Denna arbetsordning har upphävts genom arbetsordning 18.12.2019/1290, som gäller fr.o.m. 1.1.2020.

Med stöd av 5 § i lagen om Lantmäteriverket (1025/2018) utfärdas följande arbetsordning som berör Lantmäteriverket:

TILLÄMPNINGSOMRÅDE

1 §

Tillämpningsområde

Angående Lantmäteriverkets organisation, enheter, uppgifter och organisering av dessa gäller, utöver det som föreskrivs eller bestäms annanstans, bestämmelserna i denna arbetsordning.

LEDNING OCH ORGANISATION

2 §

Resultatstyrning och ledning

Lantmäteriverket leds av en generaldirektör.

Centrala verksamhetsprinciper för ledningsverksamheten är: ledningens resultatansvar, flexibel och ändamålsenlig användning av resurser, utveckling av personalens kompetens, god informationsförmedling och samarbete.

Lantmäteriverkets centralförvaltning och de enheter som lyder under denna ansvarar för att de gemensamma resultatmål som ställts upp för Lantmäteriverket uppnås. De enheter som lyder under centralförvaltningen rapporterar till generaldirektören om uppnåendet av Lantmäteriverkets resultatmål. Respektive enhet och avdelning rapporterar på motsvarande sätt till direktören för ifrågavarande enhet som lyder under centralförvaltningen.

De enheter som lyder under centralförvaltningen är produktionsenheten, enheten för allmän förvaltning, centralen för ICT-tjänster och geodatacentralen. Enheterna som lyder under centralförvaltningen ordnar sin verksamhet och samarbetar så att Lantmäteriverkets avgörandepraxis och förfaranden uppfyller kraven på riktighet och enhetlighet. Enheterna som lyder under centralförvaltningen ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.