Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Jord- och skogsbruksministeriets förordning om förhandsanmälan vid laxfiske 24.4.2018/270

I enlighet med jord- och skogsbruksministeriets beslut föreskrivs med stöd av 20 a § 2 mom. i lagen om ett påföljdssystem för och tillsynen över den gemensamma fiskeripolitiken (1188/2014), sådant det lyder i lag 208/2018:

1 §

Den förhandsanmälan som avses i 20 a § i lagen om ett påföljdssystem för och tillsynen över den gemensamma fiskeripolitiken (1188/2014) lämnas med en elektronisk förhandsanmälningstillämpning eller per telefon. Förhandsanmälan ska innehålla följande uppgifter:

1) fiskefartygets registerbeteckning och namn,

2) fiskefartygets befälhavares namn,

3) anlöpningsplatsens koordinater eller adress eller hamnens namn med en sådan noggrannhet att tillsynsmyndigheten utan svårighet kan hitta till platsen,

4) den tidigaste anlöpningstidpunkten med en minuts noggrannhet.

Fiskefartygets befälhavare får återta förhandsanmälan endast av en grundad anledning som lett till att fiskeresan ställts in.

2 §

Centrumet för fiskerikontroll ger ett referensnummer över mottagen förhandsanmälan till den som gjort anmälan. Referensnumret innehåller fiskefartygets registerbeteckning, anlöpningsdatum och ett nummer som identifierar förhandsanmälan.

3 §

Denna förordning träder i kraft den 1 maj 2018.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.