Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om försäkringsstöd för kommersiellt fiske 28.3.2018/187

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs med stöd av 13 § 3 mom. i lagen om försäkringsstöd för kommersiellt fiske (998/2012), sådant det lyder i lag 1191/2014:

1 §

En fiskeriförsäkringsinrättning ska ansöka om ersättning enligt 13 § i lagen om försäkringsstöd för kommersiellt fiske (998/2012) senast kalenderåret efter det år då försäkringsstödet betalades ut. Ersättning för försäkringsstöd som betalats ut före år 2018 ska sökas senast 2019. Ansökan riktas till Närings-, trafik- och miljöcentralen i Egentliga Finland.

2 §

Av ansökan ska stödmottagarnas personbeteckningar eller företags- och organisationsnummer samt adressuppgifter framgå. Till ansökan ska det fogas beslut om utbetalning av försäkringsersättningar och försäkringsstöd, utredningar om att stödmottagarna är berättigade till stöd samt verifikat över utbetalt stöd till stödmottagarna. Vid ansökan om förskott ska verifikat över utbetalt stöd ges in utan dröjsmål efter det att stödet betalades ut.

Utredningar som har erhållits och gjorts i samband med behandlingen av ansökan om för-säkringsersättning och utbetalningen av ersättningar ska ges in till Närings-, trafik- och miljöcentralen i Egentliga Finland som bilaga till ansökan, om förutsättningarna för utbetalning av försäkringsstöd inte framgår av fiskeriförsäkringsinrättningens beslut om utbetalning av försäkringsersättningar och försäkringsstöd. De utredningar som avses ovan ska alltid fogas till ansökan, om skadebeloppet i ett enskilt skadefall överstiger 50 000 euro.

3 §

Närings-, trafik- och miljöcentralen i Egentliga Finland fastställer de blanketter som fiskeriförsäkringsinrättningarna ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.