Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Arbets- och näringsministeriets förordning om sättande i kraft av arbets- och näringsministeriets förordning om det informationsutbyte som ska tillämpas vid handeln med el och elleveranser 16.3.2017/158

I enlighet med arbets- och näringsministeriets beslut föreskrivs med stöd av 75 § i elmarknadslagen (588/2013):

1 §

Arbets- och näringsministeriets förordning om det informationsutbyte som ska tillämpas vid handeln med el och elleveranser (273/2016), nedan den nya förordningen, träder i kraft den 1 maj 2017.

2 §

När den nya förordningen träder i kraft upphävs arbets- och näringsministeriets förordning om informationsutbytet i anslutning till utredningen av elleveranser (809/2008), nedan den gamla förordningen.

3 §

Den nya förordingen och den gamla förordningen ska tillämpas parallellt mellan den 1 april 2017 och den 30 april 2017. Under den nämnda perioden ska den officiella balansavräkningen dock utföras i enlighet med den gamla förordningen.

4 §

Denna förordning träder i kraft den 24 mars 2017.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.