Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Lag om status som juridisk person och partiell skattebefrielse i Finland för ett integrerat observationssystem för koldioxid i form av ett konsortium för europeisk forskningsinfrastruktur (ICOS Eric-konsortium) 4.12.2015/1393

I enlighet med riksdagens beslut föreskrivs:

1 §

Det integrerade observationssystemet för koldioxid i form av ett konsortium för europeisk forskningsinfrastruktur (ICOS Eric-konsortiet) är i rådets förordning (EG) nr 723/2009 om gemenskapens rättsliga ram för ett konsortium för europeisk forskningsinfrastruktur (Eric-konsortium) avsedd juridisk person som har rättskapacitet i Finland. Det får förvärva, äga och avyttra lös och fast egendom och immateriella rättigheter, ingå avtal samt föra talan inför domstolar och andra myndigheter.

2 §

ICOS Eric-konsortiet är befriat från mervärdesskatt på de villkor och med de begränsningar som har avtalats i dess stadgar i den lydelse de har vid inrättandet av ICOS Eric-konsortiet.

3 §

Om ikraftträdandet av denna lag bestäms genom förordning av statsrådet.

Denna lag trädde i kraft 11.12.2015 enligt F 1432/2015.

RP 67/2015 , KuUB 4/2015, RSv 29/2015

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.