Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om kommissionen för informationssystem för jordbrukets redovisningsuppgifter 28.5.2015/690

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs:

1 §

Kommissionen för informationssystem för jordbrukets redovisningsuppgifter och kommissionens uppgifter

Kommissionen för informationssystem för jordbrukets redovisningsuppgifter sköter de uppgifter som avses i artikel 6 i rådets förordning (EG) nr 1217/2009 om upprättandet av ett informationssystem för jordbruksföretagens redovisningsuppgifter för att belysa inkomstförhållanden och andra ekonomiska förhållanden i jordbruksföretag inom Europeiska unionen, nedan förordningen om insamling av redovisningsuppgifter.

2 §

Kommissionens sammansättning

Jord- och skogsbruksministeriet tillsätter kommissionen för informationssystem för jordbrukets redovisningsuppgifter för tre år i sänder.

Kommissionen har en ordförande, en vice ordförande och högst tio andra medlemmar med personliga ersättare samt en sekreterare. Kommissionen kan dessutom ha högst tre permanenta sakkunniga.

Ordföranden och vice ordföranden ska företräda jord- och skogsbruksministeriet. Medlemmarna ska företräda Naturresursinstitutet, Statistikcentralen, rådgivningsorganisationerna för jordbruket och lantbruksproducenternas centralorganisationer.

3 §

Organisering av verksamheten

Kommissionen är beslutför när ordföranden eller vice ordföranden och minst hälften av medlemmarna är närvarande.

Kommissionens beslut ska vara enhälliga i enlighet med artikel 6.3 andra stycket i förordningen om insamling av redovisningsuppgifter. Om enighet inte kan uppnås ska jord- och skogsbruksministeriet besluta om valet av de rapp...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.