Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Jord- och skogsbruksministeriets förordning om kraven på innehållet i de handlingar som gäller finansieringen av hållbart skogsbruk 22.5.2015/622

I enlighet med jord- och skogsbruksministeriets beslut föreskrivs med stöd av den temporära lagen om finansiering av hållbart skogsbruk (34/2015):

1 §

Tillämpningsområde

I denna förordning utfärdas närmare bestämmelser om kraven på innehållet i de handlingar som gäller ansökan och betalning av stöd som avses i den temporära lagen om finansiering av hållbart skogsbruk, (34/2015), nedan finansieringslagen.

2 §

Ansökan

Utöver vad som föreskrivs i 16 § i förvaltningslagen (434/2003) och i 22 § 1 och 2 mom. i finansieringslagen ska det i ansökan uppges namn- och kontaktuppgifter för dem som ansöker om stöd samt, som projektets lägesuppgift, fastighetsbeteckningen och kommunen. Med den som ansöker om stöd avses här den som kan beviljas stöd enligt 4 § i finansieringslagen. Om sökanden är en sådan stödberättigad samägare till en fastighet som avses i 28 § i finansieringslagen, ska i ansökan anges grunden för samägandeförhållandet och ägarandelen. Om sökanden har anlitat ett ombud och ombudet inte själv har gjort upp ansökan, ska ombudets namn- och kontaktuppgifter uppges i ansökan. Till ansökan ska bifogas en karta, där objektet markerats. (14.4.2016/266)

I ansökan ska anges om sökanden sökt eller fått annat offentligt stöd för åtgärden.

I ansökan som gäller tidig vård av planbestånd och vård av ungskog ska objektets areal anges. För tidig vård av plantbestånd och vård av ungskog ska objektets areal anges per figur. I ansökan om vård av ungskog ska dessutom per figur specificeras arealen för det objekt där minst 35 kubikmeter fast mått kl...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.