Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om fonderna inom området för inrikes frågor 2.4.2015/351

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs med stöd av lagen om fonderna inom området för inrikes frågor (903/2014):

1 kap

Allmänna bestämmelser

1 §

Tillämpningsområde

Denna förordning tillämpas på beredning, samordning, förvaltning och kontroll av de nationella programmen och de nationella genomförandeprogrammen för fonderna inom området för inrikes frågor enligt lagen om fonderna inom området för inrikes frågor (903/2014) samt på understöd (stöd) som beviljas ur dessa fonder.

L om fonderna inom området för inrikes frågor 903/2014 har upphävts genom L om fonderna inom området för inrikes frågor under programperioden 2021–2027 1125/2021.

2 kap

Nationella genomförandeprogram och förvaltningen av fonderna inom området för inrikes frågor

2 §

Innehållet i nationella genomförandeprogram

Det nationella genomförandeprogrammet innehåller utöver det som nämns i 4 § i lagen om fonderna inom området för inrikes frågor dessutom en beskrivning åtminstone av:

1) programmets beredningsskeden och de aktörer som deltagit i beredningen,

2) samarbetet med de parter som förvaltar finansieringsinstrument och finansieringsprogram för samordning av instrumenten och programmen inom ramen för fonden inom området för inrikes frågor och övriga finansieringsinstrument och finansieringsprogram inom Europeiska unionen som är av betydelse med tanke på fondens målsättningar.

Det nationella genomförandeprogrammet för asyl-, migrations- och integrationsfonden innehåller vid behov dessutom en förteckning över de grupper av personer som omfattas av de åtgärder som ska genomföras i enlighet med de nationella målsättningarn...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.